Q-opgaver

Quintus er ikke selvkørende, flere opgaver ligger hos os selv:

Køkken:

Der blir gjort rent ugentligt.

Vi står selv for:

# opvask – service skal tilbage i skuffer og på hylder; det skal heller ikke henstå i køkkenet ved microbølgeovnen.

# tømning af skraldespand

# aftørring af borde.

NB! Der må ikke komme kaffegrums, olie fra dåser (tun el fisk) i vasken i køkkenet da den er forbundet til en pumpe der ikke tåler madrester. Brug vasken i køkkenet ved microbølgeovnen til den slags. Og gør den ren bagefter.

NB! Mad i køleskabene skal mærkes klart med navn (typisk en plastkasse med navn), der må ikke stå løse ting. Køleskabet gøres rent af Henrik og Martin og de smider ud hvad der ikke er i kasse. Husk at vi er mange om at dele pladsen i køleskabene.

# mælken i køleskabet ved vasken er fælles. Man er med i fælles-mælken hvis man bidrager til at der altid er mælk. Så husk at købe mælk i ny og næ hvis du bruger af den mælk. Mælk i de andre køleskabe er privat og der skal navn på.

 

Spisestue:

Der blir gjort rent ugentligt.

Vi står selv for:

# aftørring af borde

# oprydning (dvs. ingen glemte kander, flasker, tallerkner el andet)

Skulle det være nødvendigt står der en kost bag døren.

Vaskemaskine:

# er kun til brug af arbejdsrelateret vask, dvs husets håndklæder og viskestykker, samt tøj og tekstiler du bruger i dit arbejde – INGEN privat vask!

Affald:

# der findes kasser under køkkenbordet i køkkenet ved microbølgeovnen til glas, emballage med returpant, batterier og småelektronik. Henrik og Martin tømmer dem.

# papcontainer findes foran huset. Det er vigtigt at der KUN kommer pap i denne da vi ellers får bøder af renovationsselskabet

# papircontainer findes foran huset – husk KUN papir i denne, ingen pap eller plastik.

Rengøring / Henrik og Martin:

#Martin og Henrik er ansat til at kommer to gange om ugen til at udføre rengøring, havearbejde og forfaldende reparationer etc. Der er en i huset der varetager strukturen af deres arbejde og har du noget du gerne vil ha de ser på eller gerne vil ha anderledes så skal det altid via deres kontaktperson i huset. Martin og Henrik har været i huset i mange år og de er ansat med tilskud fra Fountain House, som er et sted for folk med forskellige psykiske udfordringer, og vi har forpligtet os til at tage hensyn til deres udfordringer. Hvis du undre dig over noget i deres arbejde, så spørg kontaktpersonen.

 

Printer:

Qvintus printer kan håndteres via et webinterface på 192.168.1.18.